onsdag 19 oktober 2011

Jag är inte vän med teknologin!!!!

Dagen började bra, vi tog släpet och gav oss av till Kopparberg för att köpa glasdörrarna till kylen, det gick jättebra, väldigt tunga men till butiken kom de. Sen skulle vi ge oss av mot Åmål för att hämta aggregatet, tyvärr ringde kylkillen som skulle hjälpa oss att montera ner den och meddelade att han inte kunde förän på lördag, så vi får ta oss dit då. Så vi tänkte om och drog iväg och köpte en soffa, dator och skrivare som jag ska ha på kontoret. Nu fattas bara internet, telefon och e-post...allt som jag älskar att greja med,suck, slutade med att jag struntade i allt och väntar på att det ska gå bättre imorgon. Att beställa lite lakrits som jag ska sälja i butiken muntrade iaf upp lite.

Imorgon kommer snickarna så då är snart kylen gjord hoppas jag.

Ha en skön kväll och tänk på att det krävs motgångar för att kunna njuta ordentligt av framgångarna, det ska iaf jag tänka på=)
kram

Taket blev riktigt coolt tycker jag själv.

En soffa som ska stå i butiken, design mamma Kerstin

Så var dörrarna inne i butiken iaf.

2 kommentarer:

  1. Spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande,spännande, hihihihhi

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Men vilken sjukt snygg soffa! Lycka till med din butik, jag bor bara ett par mil bort så jag dyker förbi en vacker dag!
    Frida

    SvaraRadera